Teks : Azlina Zabha
Imej : Screenshot Instagram @sasamalaysia

NAK TAU TAK ANAS ANTARA PRODUK YANG 
ADA DI SASA



Uolls tolonglah percaya, @anasism memang betul-betul ada dijual di @sasamalaysia

              Warna-warna liquid lipstick yang lengkap dengan code brownish, nude colour, pink to red colour, dan dark red colour pun ada ala-ala vampire gittewww. Bleh la pakai tudung penuh ros merah lepas tu. Baru ngammm. (kot2 buat bachelor party macam tu kan)

               Nanti, bila korang dah feel sendiri pi SASA dan pakai produk2 @anasism @anaszahrin  mesti korang akan rasa must have all the colours tau. Why not, reward yourself kan. Berhempas pulas kerja sampai terpulas2. At least 1 bulan, 1 benda korang beli untuk jadikan pemangkin kerja lebih keras dan tekun.

               Bila dah reward diri sendiri, nanti korang baru rasa puas. Alang-alang nak beli lipstick yang bukan hari-hari beli, belilah yang berkualiti tinggi, betul tak?

               Mana-mana colour yang korang nakkk sangat-sangat tapi jika warna tu dah habis kat @sasamalaysia, korang boleh contact @azlinazabha atau mana-mana @teamstarsanas #teamstarsANAS @ailyqairy @ailyqairyofficial untuk dapatkan warna tu. In Shaa Allah kitorang boleh consult korang dengan berhemah tingginya. ❤️❤️❤️

#teamstarsANAS #teamstarsANASbest #ANAS #anasism #anaszahrin #anascosmetics #makeupbest #liquidlipsticksenangpakai  #liquidlisptickANAS

Me : @ dalam entri kali ni menandakan ig / akaun instagram. Maaf sebab ejaan ke laut kali ni. Sila abaikan kejap tatabahasa untuk entri kali ni. 🙈🙈🙈

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *